Anja Kwaks

drs. Anja Kwaks (1963); Arbeid en Gezondheidspsycholoog en senior trainer, adviseur en coach.  Mijn ervaring ligt op: Burn-out coaching, Stresshantering & Vitaliteit, Mindfulness, Zelfcompassie, Systemisch werk, Omgaan met rouw en verlies.

“In mijn werk gaat het over de vitaliteit, inzetbaarheid en belastbaarheid van mensen. Of het gesprek aangaan over zingeving en omgaan met verlies. Soms over voldoening, gezien worden en waar mogelijk je eigen route volgen.
Hoe doseer jij jouw energie, hoe ga je om met je eigen innerlijke en/of externe eisen van anderen? Zie jij kans en om door te rijpen, en te komen tot een solide basis door het integreren van je werk,- en levenservaring. En wat als je te maken krijgt met verlies, tegenslag en toekomstonzekerheid in je werk en/of privé? Hoe vind je hier een hanteerbare modus in?”

Aspecten in je leven waar begeleiding, coaching en ontwikkeling even belangrijk zijn als inhoudelijke groei.

Hier kom ik om de hoek kijken. Ik begeleid en train vanuit de professionele werkcontext /ontwikkeling of voor vragen vanuit persoonlijke levenssituaties. Op persoonlijk terrein kan ik je begeleiden in verschillende zingevingsvragen, of andere levensthema’s.

Wat maakt mij als professional bijzonder? Mijn betrokkenheid, kundigheid en diverse professionele,- en levenservaringen. Mijn oog voor het individu, de groep en het proces; humor en mijn vasthoudendheid

Ik werk voor HOF20, Mindfulnesscentrum Haarlem, Villa Uitzicht en SUAS (Schouten & Nelissen) en heb vele jaren in een huisartsenpraktijk gewerkt.