Archief

6 mei Workshop ZZP …….. oladiee?

Als ZZP-er ben je de schoonmaker, de koffie-jufvrouw, de receptioniste, de boekhouder, maar ook de maker en bedenker van dingen. Als duizendpoot ben je op vele markten thuis. Ook speel je flexibel in op opdrachten die op je pad komen … of je gaat daarbij actief op zoek naar opdrachten die je graag zou willen doen.
De vraag daarbij is: ‘waar ligt je focus?’ Waar kun je het best voor kiezen? De workshop is voor ZZP-ers die al aan de slag zijn maar ook voor mensen die op het punt staan ZZP-er te worden. In deze workshop gaan we je focus als ZZP-er ‘plotten’. Met behulp van een aantal assenkruizen krijg je meer inzicht waar je staat en welke keuzes je daarin kunt maken. Welke opdrachten passen bij je? Zijn het hoofd- of bijzaken? Welke inkomsten staan er tegenover? Hoe zijn deze in de markt gepositioneerd? De antwoorden op deze vragen geven je richting als ZZP-er. Je krijgt gerichte feedback van twee ervaren trainers. Ook deel je ervaringen van andere ZZP-ers in een kleine groep. Casussen van de andere deelnemers helpen je bij het maken van jouw keuzes.

Voor een ZZP-er geldt niet ‘laat maar kijken wat de dag van morgen brengt, oladiee … we zien …’. Als ZZP-er zul je dilemma’s moeten tackelen en keuzes moeten maken. Dit dagdeel helpt je als zelfstandige om je strategie te bepalen.

Tijdstip: 6 mei 13.00 – 17.00uur. Groep: maximaal 5 personen. Kosten: 89 Euro. Trainers: Jaap Storteboom en Eric Lugtmeijer. Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Wacht niet te lang want het aantal plekken is beperkt.

[contact-form-7 id=”1549″ title=”aanmelden workshop ZZP …… Oladieee?”]