Archief

Drieluik Relaties; start 7 november

De kans om dit thema in 3 avonden eens goed beet te pakken en hier inzicht in te krijgen. De eerste avond gaat over de relatie met jezelf. Avond twee over de relatie met de ander en de laatste avond over jouw relatie met een groep. Alle avonden werken we veel met het lijf, doen we oefeningen alleen of met een ander en eindigen we met een stuk ontspanning. Gun jezelf meer inzicht en vrijheid na deze 3 avonden.

Je geeft je op voor alle drie de avonden, het is niet mogelijk om deze avonden los bij te wonen. De data zijn 7, 14 en 21 november. De locatie is HOF20, begijnhof 20 te Haarlem. De avonden hebben een inloop om 19.30 en de workshop is van 19.45 tot 21.45 uur. De kosten zijn 109,00 euro voor 3 avonden. Bij aanmelding voor 22 oktober betaal je slechts 99,00 euro. Er zijn slechts 6 plekken dus geef je snel op! Trainster is Karina de Jong 

Aanmelden kan op karina.de.jong@hof20.nl

Hieronder een korte beschrijving van de vier avonden:

7 november deel 1; De relatie met jezelf

Deze avond staat helemaal in het teken van jou! Hoe is de relatie met jezelf, je contact met jouw kern, je lijf en jouw kwaliteiten.

Wat mag groeien en bloeien en wat liever niet? Neem je jouw plek in in het leven? En hoe staat het met jouw zelfvertrouwen? Zo maar wat vragen die deze avond aan bod zullen komen. We gaan het onderzoeken en ervaren.

Een avond waar je zeker nieuwe inzichten zult op doen. We eindigen de avond met ontspanningsoefeningen zodat je relaxed naar huis gaat.

14 november deel 2; De relatie met de ander

Een avond over jij en de ander. Dat kan je levenspartner zijn, maar ook je buurvrouw, een vriend(in) of familielid. Want wat brengt een relatie met de ander jou? En wat heb jij die ander te bieden? Waarom trekt de een jou wel aan en de ander niet. Welke keuzes maak jij daarin?

We eindigen ook deze avond met ontspanningsoefeningen om alles te kunnen laten bezinken en relaxed naar huis te kunnen.

21 november deel 3; De relatie met de groep

De laatste van de 3 avonden. Hoe werkt het voor jou met en in groepen mensen? Welke plek in de groep vind jij prettig in welke context? Wil je dat zo houden of wil je daar wat in veranderen?

Deze avond is om daar inzicht in te krijgen en we gaan er mee spelen. En daarmee ervaren wat het met je doet om een andere rol binnen een groep te hebben.

Een ervaring die je de mogelijkheid biedt om andere keuzes te maken in je leven. als je dat wilt, want ook deze avond geldt: niks moet en alles mag!

We sluiten af met een korte ontspanning gevolgd door een drankje om rustig afscheid van elkaar te nemen na deze prachtige drieluik!