Archief

Familieopstellingen en Geld, thema-avond 14 december

Geld. Wat doet dat met jou? Is het fijn, spannend, vies, fout, eng of prima. Heb je genoeg? Tijdens deze thema-avond onderzoeken we jouw relatie met geld. Samen met de trainers van HOF20 kijken we er met een systemische bril naar.

Want vanuit het systemische werk heeft geld verschillende gezichten. Soms staat geld voor iets of iemand anders. Geld en onze relatie met geld kan verbonden zijn aan onze familiegeschiedenis. Soms is geld in een systeem een vloek of juist een zegen.

 Thema-avond

Deze avond gaan we jouw relatie met geld bekijken en onderzoeken. Dit doen we door een kort systemisch gesprek. Daarna volgt voor iedere deelnemer een opstelling om je relatie met geld uit te diepen. En inzicht te krijgen in jouw belemmeringen, waardoor het geld niet vrij kan stromen. Want in principe wil geld liever bewegen dan stilstaan.

Waarmee ga je naar huis:

  • Meer inzicht in jouw persoonlijke relatie met geld
  • Ontdekken welke onderwerpen nog aandacht nodig hebben
  • Doorzien van je onbewuste overlevingsstrategieën

 Praktische informatie:

De workshop wordt gehouden op woensdag 14 december van 19.30 tot 22.00 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur in HOF20, Begijnhof 20 in Haarlem. Kosten zijn 35 euro, inclusief BTW. Trainers van deze workshop zijn: Daisy van den Broek en Anja Kwaks.

Interesse? Meld je aan via anja.kwaks@hof20.nl of bel 023 2052061/ 0643993027

Ook voor vragen/opmerkingen kan je ons bellen of mailen.