Archief

Geheimtaal van je lichaam in de overgang; kennismaking en high tea 11 maart

Zit jij in de overgang en heb jij er behoefte aan om je lijf weer te begrijpen in deze bijzondere fase? Kom dan kennis maken met de “Geheimtaal van je lichaam in de overgang”.

Want de overgang is……zo irritant, vervelend, storend, ongewenst. Toch? Of niet? Voor veel vrouwen begint het in ieder geval wel zo. Je lichaam is in de war, je snapt jezelf niet meer, de opvliegers vliegen je om je oren, je schiet geregeld uit je slof, wil dingen niet meer en bent misschien wel depressief. Al met al zit je niet lekker in je vel. En dat is precies wat jij niet kunt gebruiken.

En in mijn optiek hoeft het niet zo te zijn. En heeft de overgang ook positieve kanten… ja echt! Ik wil je graag laten kennismaken met mijn manier van werken.

Want hoe zou het voor je zijn als je ondanks je stuiterende hormonen toch goed in je vel zou kunnen zitten? Hoe zou het zijn als je leert luisteren naar je lichaam en wat het je te vertellen heeft? En wat zou er gebeuren als je daarnaar ging luisteren in plaats van je ertegen verzetten?

Daar kun je aan komen proeven in deze kennismakingsmiddag met high tea! Ik neem je een uur lang mee op reis door je lichaam en daarna gaan we lekker genieten en uitwisselen tijdens de high tea!

Kom gerust alleen, want dat doen meer vrouwen, maar voel je vooral ook vrij om een vriendin, buurvrouw, enz, mee te nemen!

Wil je meedoen? Hieronder lees je alle informatie: