Archief

Gratis online lezing Overgang en Stress 23 april

We zitten in een gekke tijd en zonder daar verder veel op in te gaan vallen toch een paar dingen op. Allereerst dat men weinig over de overgang praat, deelt, enz omdat het nu niet het ergste is dat er is. En dat klopt ook zeker. Want natuurlijk zijn we blij dat we gezond zijn en dat wij niet in het ziekenhuis liggen met corona.

Maar aan de andere kant zitten we nu allemaal thuis. Alleen, met je partner of met het hele gezin. En velen van ons maken zich zorgen om familieleden en over de hele toestand. Daarnaast houden veel vrouwen vaak vele ballen in de lucht.

Ze werken thuis of in de zorg, ze doen grotendeels het huishouden, helpen de kinderen, enz. En sommige zijn single en wonen alleen en vliegen daar tegen de muren op, anderen leven samen met hun partner en 24 uur bij elkaar is gewoon anders …..en weet je….dan is het niet fijn als je ook nog last hebt van de overgang. Het is niet het einde van de wereld, maar het helpt niet, laten we het zo zeggen.

Dus vandaar deze actie om een gratis lezing te geven. Om jullie te vertellen over de overgang, over stress en over de invloed ervan op de overgang.

Daarnaast wil ik je wat tools geven die je in deze gekke periode thuis kunt toepassen. Wat tips, simpele oefeningen en uitleg waar jij direct iets mee kunt. Dus gun jezelf dit moment en je zult er op andere momenten profijt van hebben.

De lezing gaat via zoom. En als je daar nog nooit mee gewerkt hebt; no problem, ik leg je in de mail uit hoe het werkt. Geef jezelf op door een mail te sturen naar karina@eerstehulpbijovergang.nl en ik stuur je de zoomlink.

Praktische informatie: