Archief

Laat je verrassen bij HOF20 tijdens de Haarlemse Cultuurdagen op 8 en 9 september

Een weekend met een verrassend programma: zaterdag Stuifzand en zondag Open Middag met als thema De Kunst van Rust!

Zaterdag 8 september Stuifzand Jazz

Duo Stuifzand treed voor deze gelegenheid op compleet met ritmesectie én blazers! Twijfel je nog of Nederlandse taal kan swingen? Kom dan luisteren en probeer maar eens stil te blijven staan!

Stuifzand Jazz is een collectief van muzikanten rond het duo Stuifzand: Marten Janse (teksten, zang) en Jan Rooijmans (muziek, gitaar). Dichter Marten Janse schrijft teksten en hertaalt bestaande Engelse teksten. Jan Rooijmans schrijft de muziek of arrangeert bestaande nummers. Samen treden zij op als ware ze één singer songwriter.
Tijdens Haarlem Cultuur Festival zijn Marten en Jan te gast bij Hof20 en verzorgen zij een aantal sets van hun muziek. Omdat het repertoire ook enkele jazz-standards bevat, kreeg deze jazzband de naam Stuifzand Jazz.

Tijden: 12.00 tot 16.00 uur

 

Zondag 9 september de Verrassende Kunst van Rust

Net als in de stad bruist het dit weekend bij HOF20. En wel van rust. Op allerlei manieren kun je bij HOF20 even komen opladen, chillen, ontspannen of nagenieten van de dag in verrassende korte workshops.

Daarnaast zijn er gekke, mooie, bijzondere stand-up activiteiten. Denk aan een verhaaltje, gedicht, korte oefeningen om uit je hoofd te komen, enz! Laat je verrassen door het (te) gekke en relaxte aanbod en kom langs!

Tijden: 12.00 tot 16.00 uur

Tijd GROTE ZOLDER Trainer

 

12.30h- 12.45h Kum Nye – Tibetaanse Yoga

 

Els Gielens
 

13.00h- 13.15h

 

Rust in beweging

 

 

Karina de Jong

 

14.00h – 14.15h Liggende ontspanningsoefening: Yoga Nidra Diana Aben
 

15.00h – 15.15h

Systemische opstelling “Wat betekend rust voor jou?”

 

Anja Kwaks
15.30h – 15.45h Recharge – ervaar diepe rust

 

Alexandra Pils

Wees welkom! Loop gerust binnen voor een kop thee, mee te doen met 1 van de korte workshops en te genieten van het heerlijke aanbod op deze twee dagen!