Archief

Leer de geheimtaal van je lijf! Start 17 mei.

Welke taal spreekt jouw lijf? In 3 avonden kun jij daar achter komen. Als je de taal van je lijf leert spreken zal het je verbazen wat het je te vertellen heeft!

Waarom meedoen?

Om vrijheid te ervaren! Ons lichaam heeft ons namelijk zo veel te vertellen, maar we luisteren er vaak niet (meer) naar. En dat is precies wat de deze training wel gaan doen: 3 avonden mag jouw lijf het woord doen. Je zult verrast worden wat dat prachtige lijf van je allemaal te vertellen heeft. En als je gaat luisteren zul je ervaren dat je vrijer gaat bewegen. Je lichaam zet gedurende je leven ook dingen vast in jouw lichaam. Een compleet normale reactie waar we ons vaak niet bewust van zijn. In deze training gaan we dat ook spelenderwijs onderzoeken.

Je zult merken hoe je lijf reageert en waarom jij de dingen doet zoals jij ze doet. Om daar vervolgens mee te gaan spelen en te ervaren dat er meer mogelijkheden zijn. Mogelijkheden gestuurd door je lijf en minder door je hoofd.

In een veilige setting ontdek je langzaam de geheimtaal van jouw lijf en leer je anders te bewegen in het leven. Direct toepasbaar in je dagelijks leven.

Wat krijg je?

  • 3 avonden in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers
  • Een werk/reflectieboek
  • Huiswerkopdrachten om de praktijk te onderzoeken en te oefenen
  • Koffie, thee en lekkers.

En het mooiste kado dat je lijf je zal geven is meer keuze- en levensvrijheid.

Wil jij dat ook? Geef je dan snel op!

Je geeft je op voor alle 3 de avonden en de avonden kunnen niet los worden bijgewoond. We werken in een groep van max 6 personen.

Deze training wordt gegeven door Karina de Jong.

De data zijn 17 mei,  31 mei en 14 juni van 19.45 tot 21.45 uur.

Jouw investering is 89,00 euro totaal voor alle 3 de avonden.

Aanmelden kan door mail te sturen naar karina.de.jong@hof20.nl