Archief

Lunch & Learn over de Overgang 19 nov

Zit jij in de overgang en wil je dolgraag meer informatie? Kom dan naar deze Lunch & Learn.

Blijf niet zelf tobben met de overgang. Herken je je lijf en jezelf niet meer? Heb je het idee dat men je niet begrijpt? En dat je er alleen voor staat? Ik snap je helemaal!

Waarom ik dit organiseer? Omdat ik begin dit jaar depressief werd en ik geen idee had waar dat vandaan kwam. Het duurde 3 maanden voordat ik ‘s nachts wakker schrok en me afvroeg of het misschien de overgang zou kunnen zijn.

In mijn optiek hoorde bij de overgang opvliegers en een slecht humeur. Ik had werkelijk geen idee dat het ook zo kon starten. Hierdoor is mijn drive ontstaan om andere vrouwen te informeren. Want zoveel vrouwen hebben nog geen idee en lopen lang door met klachten terwijl er vaak wel wat aan te doen is.

Daarom dus deze Lunch & Learn!

Tijdens deze Lunch & Learn komt overgangsspecialiste Michelle van Iersel informatie geven over de overgang terwijl jij lekker zit te eten! Hoe relaxed is dat! Om tijdens een heerlijke lunch waardevolle informatie te krijgen van een specialiste en andere vrouwen te ontmoeten zodat je merkt dat je niet de enige bent.

Wil jij je ook voeden met een zalige lunch en een boel informatie? Geef je dan op. Of kom zondag 19 november met een vriendin en plak er een middag Haarlem aan vast.

Locatie: Restaurant Staal, Gedempte Oude Gracht 46, Haarlem
Tijd: 11.00 tot 13.00 uur
Kosten: 23,95 euro
Aanmelden: stuur een mail naar karina.de.jong@hof20.nl

Ik hoop je te ontmoeten de 19e november!