Archief

Meer rust in je hoofd| mindfulnesstraining| start 18 september 9.00 uur

Blijf je in je hoofd maar doorgaan met malen over je werk, kun je moeilijk de uit-knop vinden en lig je soms wakker doordat je hoofd niet stil wil staan? Probeer dan eens mindfulness.
Therapeuten, bedrijfs- en huisartsen adviseren dit wetenschappelijk onderzochte trainingsprogramma te volgen bij stress en stressgerelateerde klachten. 

WAT IS MINDFULNESS?
Een 8-weekse mindfulness training (MBSR) is officieel herkend als stress reductie programma (= Mindfulness Bases Stress Reduction).
Je leert je persoonlijke valkuilen en/of je drijfveren kennen en je krijgt handige tools om beter om te gaan met malen, piekeren of stressvolle situaties….en nog veel meer.

HOE WERKT MINDFULNESS
In een mindfulness training leer je bewuster te worden over jezelf en je  omgevingsfactoren die bijvoorbeeld bij je irritatie of onrust veroorzaken. Het is een vaardigheidstraining dat induikt in o.a. je stresspunten, je reactie- en gedachtepatronen en het geeft tools en handvatten mee voor je dagelijkse leven.

 • De MBSR trainingen bestaan uit 8 bijeenkomsten van gemiddeld 2 tot 2,5 uur en één stiltedagdeel.
 • Voor de start van de training is er een kennismakingsgesprek met de trainer.
 • Cursisten ontvangen oefenmateriaal (audio’s en een werkboek).
 • Aantal deelnemers: maximaal 6.
 • Naast de training zelf wordt van je verwacht dat je thuis dagelijks oefeningen doet om zo het effect van de training te verhogen
 • Doelgroep: iedereen
 • Corona-proof
  1. Indien de fysieke lessen niet kunnen doorgaan (i.v.m. lockdown o.i.d), blijven we de lessen voortzetten in vorm van online live sessies (samen oefenen, bespreken en uitwisselen via beeldscherm en videoconferentie. We blijven vooral heel interactief.
  2. Deelnemen ook met lichte verkoudheidsverschijnselen: geen probleem! Je kunt de lessen alsnog vanuit thuis volgen, want we schakelen je dan digitaal erbij. (Hiervoor heb je dan uiteraard een computer/laptop en een internetverbinding nodig.)

Datum:     Start 18 september op vrijdagochtend
Tijd:           9.00 uur t/m 11.15 uur
Lesdata:   18, 25 sept. /  2, 9, X, 23, 30 okt/ 6, 13 nov.
Prijs:         € 345,00 incl. audio, werkboek en stiltedagdeel
Locatie:    HOF20, Begijnhof 20, Haarlem Centrum
Prijs:         € 345,00 incl. audio, werkboek en stiltedagdeel/ (€480,00 voor bedrijven)
Trainer:   Alexandra Pils,  (06 10 250077)
Alexandra is een gecertificeerde trainer in de hoogste categorie 1 en lid van de VMBN. Dat wil zeggen, dat sommige verzekeraars een deel van de training vergoeden.

Meer Informatie: kijk dan op de website van ons coöperatiepartner: www.MindfulnessCentrumHaarlem.nl 

[contact-form-7 id=”3821″ title=”Aanmelden of informatieverzoek mindfulness 2020″]