Archief

Workshop “Relaties en seksualiteit in de Overgang” 8 juni

Ja en dan zit je ineens in de overgang…En die heeft effect op van alles; ook op je relaties en je seksualiteit. Dus worstel jij daarmee? Lees dan vooral verder!

Want gaat de zin in seks dan helemaal verloren tijdens de overgang? Nee hoor, gelukkig niet, maar wij vonden het erg zoeken in deze fase. Ons lijf voelde anders, onze behoeften werden anders en dan hebben we het nog niet over wat het deed in relatie tot onze partner. Voor veel vrouwen is het zoeken.

In deze workshop willen wij dan ook antwoord geven op de volgende vragen; wat verandert er nu precies met die hormonen en hoe heeft dat effect op jouw lijf, je relatie en de seksualiteit.

Wil jij weten wat er gebeurt in je lichaam? En wat voor effect dit heeft op jouw seksualiteit en je relatie? En wil jij tips en verhalen van anderen horen om op een fijne manier hiermee om te gaan in deze fase? Kom dan naar deze workshop!

Wij willen graag onze expertise op dit gebied met jou en andere vrouwen delen. In een kleine en veilige setting krijg je informatie, praten we erover, doen we wat korte oefeningen om je weer meer bewust te worden van je lichaam.

Wij zijn Wilma Ferwerda en Karina de Jong. Wilma is relatietherapeut en tantrisch opgeleid, Karina coacht en traint met lichaamswerk vrouwen in de overgang.

Praktische informatie:

Locatie: HOF20, Begijnhof 20 te Haarlem

Datum en tijd: vrijdag 8 juni van 15.00 tot 18.00 uur

Investering: 59,00 euro

Aanmelden: stuur mail naar karina.de.jong@hof20.nl