Archief

Drieluik ” Vier je Vrouwzijn” start 13 juni

Voel jij je nog helemaal vrouw? Of ben je je vrouwelijke gevoel ook een beetje kwijt? En heb je zin om te “spelen” en jezelf te vieren?

Veel vrouwen boven de 45 zijn zichzelf soms een tijdje kwijt. Dat kan de overgang zijn, maar het heeft vaak ook te maken met het ouder worden.  Het hoort bij het VrouwZijn, maar prettig….nou…..daar denkt iedere vrouw weer anders over.

En het kan zomaar zijn dat je het contact met je Vrouwzijn kwijt bent. En daarom organiseer ik deze drieluik. Omdat ik met jou en een groep andere prachtige vrouwen wil vieren dat we vrouw zijn. En omdat ik met elkaar wil spelen, lol maken, loslaten. Werken met de vrouwelijke en mannelijke energie in ons lijf, bewegen, dansen en voelen wat dat met ons doet. We gaan allerlei energieën in beweging zetten, ervaren en vieren!

De basis van deze drieluik is bewegen in de ruimste zin van het woord. We doen oefeningen, alleen of met elkaar, we gaan “spelen”, dansen, enz. Alles met als doel om je vrouwzijn weer en meer te ervaren. Niets moet en alles mag!
Zin om mee te doen en jezelf te vieren?

Meld je dan aan door een mail te sturen naar karina.de.jong@hof20.nl

Praktische informatie:

Locatie: HOF20, Begijnhof 20 te Haarlem

Data: 13, 20 en 27 juni

Tijd: 20.00 tot 21.30 uur.

Investering: 169,00 euro. Bij aanmelding voor 1 mei krijg je spelende-vrouwen-korting en betaal je 149,00 euro!