Bedrijven

HOF20 helpt uw organisatie bij het vitaal en gezond houden van uw medewerkers.  De focus in onze programma’s ligt op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap waarbij deelnemers leren om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het vinden en behouden van de juiste balans in hun leven en werk.

De HOF20 Programma’s
HOF20 programma’s zijn toegespitst op de vragen en aandachtspunten die uw medewerkers tegenkomen in de verschillende levensfasen:

  • (25+) programma ‘Groei- en stresshantering’
  • (35+) programma ‘Work-life balans & leadership’
  • (55+) programma ‘Vitaliteit en duurzame inzet’

Verschillende werkvormen.
In ons aanbod maken wij op professionele wijze gebruik van werkvormen gericht op ontspanning en vergroten van bewustzijn en werkvormen  gericht op het versterken van kennis en persoonlijke vaardigheden.

Incompany of op onze locatie
Training en begeleiding kan zowel incompany als in onze bijzondere locatie in het centrum van Haarlem plaats vinden. Bel nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze coaches/trainers: 023 205 2061 of stuur een bericht via het formulier hieronder, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form subject='[HOF20 vitaliteit %26amp; ontwikkeling ‘][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoon’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]