Behandelingen

Jaap Storteboom Shiatsu Therapie
Shiatsu is een lichaamsgerichte ontspannende behandeling die bijdraagt aan balans tussen lichaam, gevoel en denken.Shiatsu werkt uitstekend tegen stress gerelateerde klachten.
De werking van shiatsu is gebaseerd op de principes van de oosterse geneeskunde; je zou daarmee kunnen zeggen dat shiatsu de manuele variant van acupunctuur is.

Door de shiatsubehandeling krijg je meer contact met je lichaam en voel je je meer ontspannen. Een van de positieve effecten is dat hiermee je weerstandsvermogen en immuunsysteem versterkt worden.

Shiatsu is een door de meeste zorgverzekeraars erkende behandeling en wordt geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering (afhankelijk van de polisvoorwaarden).

INFORMATIE
Een sessie van 1 uur kost € 70. Mail voor het maken van een afspraak met jaap.storteboom@hof20.nl, bellen kan ook: 023 205 206 1.

Minke Flach

Holistische MassageMijn handen zijn mijn instrument. Altijd al geweest. Als kind ben ik dol met mijn handen werken. Tekenen en handwerken zijn mijn favoriete bezigheden.

Een opleiding aan de modeacademie, een carrière als styliste en later beautyredacteur in de tijdschriftenwereld volgt. Maar dan begint het te knagen. Terwijl het in de wereld om me heen steeds meer lijkt te gaan om alles wat hip & happening is, zoek ik de stilte en mijn binnenwereld op. Want daar zit voor mij de echte schoonheid, de essentie.

Ik volg de ITIP Opleiding voor persoonlijke ontwikkeling en toegepaste spiritualiteit en ontdek dat ik weer met mijn handen wil werken én met mensen. En zo start ik aan de Holos-opleiding massagetherapie en voer ik nu een eigen praktijk bij HOF 20.

INFORMATIE
Voor meer informatie, tarieven en het maken van een afspraak kun je me bellen op 06-52058688 of mailen naar mail@minkeflach.nl