Behandelingen

Jaap Storteboom Shiatsu Therapie
Shiatsu is een lichaamsgerichte ontspannende behandeling die bijdraagt aan balans tussen lichaam, gevoel en denken.Shiatsu werkt uitstekend tegen stress gerelateerde klachten.
De werking van shiatsu is gebaseerd op de principes van de oosterse geneeskunde; je zou daarmee kunnen zeggen dat shiatsu de manuele variant van acupunctuur is.

Door de shiatsubehandeling krijg je meer contact met je lichaam en voel je je meer ontspannen. Een van de positieve effecten is dat hiermee je weerstandsvermogen en immuunsysteem versterkt worden.

Shiatsu is een door de meeste zorgverzekeraars erkende behandeling en wordt geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering (afhankelijk van de polisvoorwaarden).

INFORMATIE
Een sessie van 1 uur kost € 70. Mail voor het maken van een afspraak met jaap.storteboom@hof20.nl, bellen kan ook: 023 205 206 1.

Minke Flach

Holistische Massage

Je lichaam weet al veel eerder wat er met je aan de hand is dan jij met al je gedachtes.
Door de waan van de dag negeren we veel signalen die ons lichaam ons geeft.
Gedachtes, gevoelens, emoties en gebeurtenissen kunnen onbewust spanning geven in je spieren en het omliggende weefsel.

Bij mijn massages gaat het erom dat je die signalen gaat herkennen, nog voordat je klachten krijgt. Het langzame tempo van mijn massagehandgrepen zorgt ervoor dat jij goed kunt voelen wat er in jou aanwezig is en wat extra aandacht nodig heeft.
Massage kan de aandacht van denken naar voelen brengen en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Ik ben holistisch masseur en volg een opleiding massagetherapie. Het bewustwordingsproces dat door deze massage op gang komt, kan klachten doen verminderen en zo de balans tussen lichaam en geest helpen herstellen.


INFORMATIE
Voor meer informatie, tarieven en het maken van een afspraak kun je me bellen op 06-52058688 of mailen naar mail@minkeflach.nl