Durf-te-genieten_v2_agenda

Het zomert bijna, de tijd van bloeien en vooral genieten breekt aan.
Wij, Bewust Haarlem in samenwerking met HOF20, nemen je graag mee in onze derde Proeverij van dit jaar “Durf te genieten”. Wij bieden 14 inspirerende workshops en ontmoetingen aan, waar het genieten voorop staat. Waar je kan spelen met Ontspanning, Lachen, Bewegen, Overgave, Loslaten en Gaan! Durf jij het nu aan? Wij wel, kom proeven, genieten, in een workshop, in onze tuin of in een toevallig gesprek dat ontstaat. Laat je onderdompelen!

Tijdens De Proeverij is er, naast meedoen aan de workshops, ook ruimte om elkaar te ontmoeten en bij te praten in de sfeervolle loungeruimte en binnentuin van HOF20.
Onze bewuste cateraars hebben (gratis) gezonde hapjes en drankjes voor je klaar staan.

Schrijf je nu in en stel op de dag zelf je eigen programma samen. Of je voor één workshop komt of meerdere, wees welkom. Het programma met de omschrijving van alle workshops staat hieronder.

Eerdere reacties op De Proeverij:

“Het was een fantastische middag en het was super goed verzorgd in alle opzichten. Complimenten!!”

“Het was heerlijk om een middag ondergedompeld te worden in allerlei nieuwe ervaringen. Superformule!! En dank voor jullie gastvrijheid & enthousiasme.”

“Wat een mooie locatie, en wat een kadootje op zondag om uit zoveel verschillende workshops te mogen kiezen. Ik ben zeer verrast en geïnspireerd geraakt. Goed en zorgvuldig georganiseerd, ik voelde me erg welkom. Dank voor deze mooie zondagmiddag!”

Programma 22 mei Proeverij Durf te Genieten

Aanvang 13.00 Jan-Hendrik Veenkamp: Geniet van jouw Klank!

Workshop Zang/Stembevrijding. Iedereen die kan praten kan zingen. We gaan het plezier van zingen opzoeken. Het gaat niet over presteren; over het moet zus of zo.  Leve de kunst jezelf te verwelkomen in jouw klank in dit moment.  Dat wordt genieten! Je bent van harte welkom ook -of juist- als je denkt niet te kunnen zingen… (www.janhendrikveenkamp.nl)

Aanvang 13.00 uur  Titia Bakker: Op gewicht en toch lekker snoepen

Afvallen, op gewicht blijven, en lekker snoepen? Dat gaat toch niet samen? Gelukkig wel!  In deze workshop kun je ervaren hoe je, juist door te genieten van lekker eten, op gewicht kunt blijven en kan afvallen. Strenge regels en diëten zijn niet meer nodig. Je krijgt een ontspannen relatie met eten én met jezelf! (www.haarlemcounseling.nl/gewicht)

Aanvang 13.30 Jaap Storteboom: Moeiteloos shiatsu leren geven

Moeiteloosheid vraagt van je dat je in verbinding bent met je lichaam en dat je energie vrij kan stromen. In deze workshop maak je kennis met Shiatsu. Shiatsu is een eeuwenoude oosterse massage techniek, die je helpt bij het losmaken en versterken van je energie. Shiatsu werkt zeer ontspannend en geeft je een gevoel van heelheid en geluk. Je leert een aantal basistechnieken die je zowel op je zelf als op iemand anders (je partner, je kind, een vriend) kan toepassen. Shiatsu wordt op de kleding gegeven. (www.stoshi.nl)

Aanvang 13.30 Else van Aken: Genieten van én met kristallen en (edel)Stenen

Ben je benieuwd welke kristallen en (edel)stenen helpend zijn om meer te ‘durven’ genieten?  In deze mini-workshop leer je contact te maken met verschillende kristallen en ervaar je wat hun werking is. Na afloop zul je je levendiger en verkwikt voelen! Dus laat je deze dag eens verrassen & Enjoy! (www.facebook.com/kristalhelder.org)

Aanvang 14.00 Gea Boschma: Geluk in de liefde!

Wie wil dat niet, een relatie waarin je je kunt ontspannen en je zelf kunt zijn? Waarin sprake is van gelijkwaardigheid? Vaak is juist sprake van afhankelijkheid in relaties waarbij we (on)bewust gedreven worden door verlatings- of bindingsangst. Hierdoor geven we ons zelf weg, zijn we niet trouw aan eigen verlangens in het contact met de ander. In deze relatie ga je ervaren hoe je dichter bij jezelf kunt blijven. Zodat je meer gaat genieten, van jezelf én van de verbinding met je (toekomstige) partner! (www.geaboschma.nl)

Aanvang 14.00 Daisy van den Broek: Genieten van je familie

Familie kies je niet, die krijg je. Soms is het lastig om van je familie te genieten. Oude patronen kunnen in de weg staan. Of vervelende gebeurtenissen blijven boven de relatie hangen. Met deze workshop familieopstellingen kunnen we een stapje maken naar een meer ontspannen relatie met je vader, moeder, broer, zus en noem maar op. (www.eenvoudcoaching.nl)

Aanvang 14.30 Floor Huis in ’t Veld: Enjoy Life!

De vrouwencirkel van de Haarlem Women’s Gathering opent zich vandaag ook voor mannen.! Met mannen en vrouwen ga je de magie van het leven ervaren. Je zoekt de stilte op, krijgt je een Engelenboodschap over wat er voor jou speelt op het gebied van genieten, en je gaat genieten van dans en aanraking. (www.huisvanthart.nl)

Aanvang 14.30 Lucien Splinter, Lachclub Haarlem  : Lachen omdat het kan!
(
meer info volgt later, je kan nu alvast even op de website kijken)

Aanvang 15.00 Marlys Stradmeijer: Stralen van binnenuit

Wat doet jou stralen? En wat doet stralen met jou? Als je straalt gebeurt er iets. Fysieks en Voelbaar. In deze mini workshop krijg je meer inzicht over wat jou doet stralen en leer je naar de straal signalen van jouw lichaam te luisteren. Hoe? door een leuke oefening. Marlys is coach en schrijver van het boek de Kunst van het Stralen. (www.marlysstradmeijer.nl)

Aanvang 15.00 Lisette Gutker de Geus: Geluk en een goed gevoel door Oxytocine.

Middels een prikkelende, actieve workshop ervaren en leren de deelnemers op een toegankelijke en veilige manier de natuurlijke aanmaak van het hormoon Oxytocine te stimuleren. Oxytocine, het hormoon wat iedereen in de hersenen aanmaakt en zorgt voor vertrouwen, veiligheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en verbinding. (www.oxyticine.nl)

Aanvang 15.30 Diana Aben: Liggend naar geluk….

Weet dat er altijd een laag van Bliss, geluk, genieten in jezelf aanwezig is. Door de iRest Yoga Nidra (liggende meditatie) methode wordt je daar heen geleid. Langs de lagen van lichaam, adem, gevoelens en gedachten heen, vindt je daar je laag van geluk…. (www.hof20.nl)

Aanvang 15.30 Anja Kwaks: Wat een geluk

Speeddaten met een ervaren coach! Verras jezelf en mij in 10 minuten. (www.hof20.nl)

Aanvang 16.00 Lusanne Hogeweg: Genieten van werk

Wat zijn dingen die jij heel leuk vindt om te doen en vind je die ook terug in je werk? Hoe kun je plezier brengen in je werk als je werk niet je passie is? Met deze vragen gaan we op een speelse manier aan de slag. (www.vialusanne.nl)

Aanvang 16.00 Karina de Jong: Genieten van binnenuit!

Een workshop waarin jij centraal staat. Hoe kun jij genieten van beweging, stilte, contact maken en op jezelf zijn. Wat is daar voor nodig. Drie kwartier bezig met je lijf om te genieten van binnenuit! (www.kernergie.me)

De hele middag zijn in de Tuinmaker hapjes en drankjes aanwezig. Hopelijk ook een bescheiden wijnproeverij

De hapjes worden verzorgd door Taarten van Maarten (www.taartenvanmaarten.nl)

  Voorverkoop: € 10,-  deur: € 12,50.

Toegang tot alle workshops en inclusief drankjes en hapjes.

Bestel nu hier  je kaarten.