Voor organisaties

HOF20 helpt uw organisatie bij het vitaal en gezond houden van uw medewerkers.  De focus in onze programma’s ligt op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap waarbij deelnemers leren om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het vinden en behouden van de juiste balans in hun leven en werk.

Congressen, vitaliteitsdagen of teamuitjes
HOF20 biedt een divers scala aan korte inspirerende workshops ten behoeve van vitaliteit en/of  zelfontwikkeling binnen of buiten uw organisatie. Regelmatig verzorgen onze trainers interactive workshops voor groot publiek (50-100) of voor kleinere groepen (8-15).
Tijdens bijeenkomsten, personeelsuitjes, congressen of organisatie-evenementen kan er ook een thema aan worden gekoppeld.  In ons aanbod maken wij op professionele wijze gebruik van werkvormen gericht op ontspanning en vergroten van bewustzijn, en werkvormen  gericht op het versterken van kennis en persoonlijke vaardigheden.

Training en begeleiding kan zowel incompany als in onze bijzondere locatie in het centrum van Haarlem plaatsvinden.
Bel nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze coaches/trainers: 023 205 2061 of stuur een bericht aan info@hof20.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees hieronder meer over een kleine selectie van onze unieke workshops voor congressen, evenementen, vitaliteitsdagen of teamuitjes

Neem contact op en vraag naar ons volledige workshop overzicht.

Van Dromen naar Doen: maak goede doelen of voornemens eens waar!
Durf jij te dromen buiten je mogelijkheden. Stel dat jij volgend jaar een marathon wilt lopen, of simpel meer sporten, minder eten etc. Hoe zorg je ervoor dat je dit keer je goede voornemens wel waar maakt? We kijken in deze workshop naar jouw doelen, valkuilen en je strategie. Want hoe fijn zou het zijn als het dit keer wel gaat lukken?
kunst van het kiezen Kunst van het Kiezen
Sta je voor en belangrijke keuze in je leven bijvoorbeeld je baan, opleiding relatie of ander levensvragen. Hoe ga je om met te weinig tijd, hoe stel je prioriteiten & hoe kies je uit alles dat zich aandient juist dat wat nu belangrijk is.  Laat je op verrassende en inspirerende wijze meenemen in de wereld van keuzes, beslissingen, uitstellen, dilemma’s, twijfel.
Afbeelding1 Werken met plezier
En… werk je met plezier? Dan ben je productiever, gelukkiger, positiever en je levert betere prestaties. Bijkomend voordeel is dat werkplezier zorgt voor een betere werksfeer. Mensen die met plezier werken hebben vaak een goede verdeling van taken die ze energie kosten en die ze energie geven. Wil je ook je werkplezier vergroten?  Dat kan in deze workshop. Krijg inzicht in jouw energievreters en  -gevers, en neem tips mee voor meer plezier in je werk.
ontspannen op je werkplek Ontspannen op je werkplek
We zitten veel te veel en te lang tijdens ons werk. Af en toe kort  bewegen kan je energie verhogen, je aandacht vergroten en je spierbelasting weer in evenwicht brengen. Leer simpele yoga- en bewegingstechnieken die je makkelijk achter een computer of koffieautomaat kunt doen.
Effectieve Focus
Als je veel ballen in de lucht moet houden is het heel eenvoudig om de focus te verliezen. In deze workshop gaan we kijken waar jij de focus verliest en wat je ervoor nodig hebt om de focus te behouden. Een workshop die de effectiviteit in jouw werk zal vergroten.
simpler leven Meer tijd voor jezelf: versimpel je leven!
Leeg hoofd, leeg agenda & lekker simpel leven. Zou je daar blijer van kunnen worden of klinkt dat saai? Stel je voor dat je kunt leven met minder rommel in je leven.  Ik daag je uit om te onderzoeken of dit bij je past. Want na deze workshop voelt je leven lichter, simpeler, leuker en nuttiger. En je kunt gelijk aan de slag! Je zult merken dat er rust, voldoening,  productiviteit en plezier in plaats komt voor alle rommel. Maak plek en tijd voor de dingen die je écht belangrijk vindt!
life begins at the end Life begins at the end of your comfort zone: durf jij het aan?
Durf jij van tevoren niet te weten wat je gaat doen? En het dan toch “gewoon” te doen? Een workshop waarin we spelen met onze comfort zone. Kom ervaren wat het met je doet; met je lijf, je hoofd, je gevoel en je gedachten. Niks moet, maar alles mag! Verken je grenzen, vergroot je mogelijkheden!
shiatsu beeld Even je verstand op nul zetten
Dat kun je doen tijdens een ontspannende stoelmassage.  Gedurende 15 minuten zullen Shiatsu therapeuten kijken of ze spanningen in je nek-schouder gebied los kunnen masseren.
  Mindfulness Mini Workshop
Wil je beter leren omgaan met stress of prikkels, maak dan kennis met de basisprincipes van Mindfulness. Hierin leer je in een notendop een paar van jouw gedragspatronen herkennen. Denk aan “Hoe werkt jouw belonings- of bestraffingssysteem”, “wat zijn jouw triggers om over je grenzen te gaan” enzovoort. Deze inzichten helpen om sneller op de rem te trappen in tijden van stress en drukte…. of net daarvoor!
 lachworkshop Lachworkshop: Lach jezelf gezond
Samen lachen is gezellig en werkt aanstekelijk. Misschien moet je even een drempeltje over durven om jezelf eraan over te geven, maar dan kan je er met volle teugen van genieten! Lachen ontspant je spieren, vermindert stress, verbetert je longcapaciteit, je immuunsysteem en de bloedtoevoer door je hele lichaam. Ook lachen op je werk is gezond.
  Zzzz – Slaap je gezond
Slapen is net zo essentieel als eten en drinken om je thuis en op je werk goed  en energiek te voelen. Tijdens deze workshop geven wij je handvatten om oorzaken van je slaapproblemen aan te pakken.  Daarnaast krijg je tips, tricks en oefeningen om je slaap te bevorderen.