Jaap Storteboom

 

Denkadviseur, bedrijfseconoom en shiatsutherapeut.

Na  mijn studie bedrijfseconomie heb ik ruim 25 jaar gewerkt als adviseur en manager van veranderingsprocessen binnen overheid en bedrijfsleven. De afgelopen 10 jaar heb ik me, vanuit de behoefte lichaam en geest meer met elkaar te verbinden, in de wereld van shiatsu, systemisch werk en mindfulness verdiept.

Als trainer/coach  bij HOF20 bied ik je nu een mooie combinatie van analytische  en meer intuitieve begeleiding. Deze mix van ratio & gevoel in de coaching is met name geschikt voor (complexe) vragen waar alleen een verstandelijke benadering niet voldoende is; andere methoden, die een beroep doen op je gevoel en op je intuïtie, zijn óók nodig om voimg_0081or jou tot een bevredigende en werkbare oplossing te komen.

Daarnaast kan ik je, via shiatsu en mindfulness, begeleiden bij vragen die gaan over hoe je beter kan leren omgaan met stressfactoren in je leven & werk. In sommige gevallen kan de door mij geleverde begeleiding in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met me op via 06 1433 97 97 of  jaap.storteboom@hof20.nl.