Agenda, Nieuws, Workshops

Sfeervolle workshop- of coachingsruimte te huur op flexibele basis

HOF20 het geheim pareltje in het centrum van Haarlem.

HOF20 wordt onder ingewijden als een soort geheim pareltje gezien midden in het centrum van Haarlem .
Vooral de stilte en kalme sfeervolle uitstraling valt mensen meteen op als ze binnen komen. Want nog geen 100 meter verder sta je namelijk op levende en bruisende drukte van de Grote Markt. De rust en sereniteit van het pand is dan ook een van de kenmerken van HOF20 die door de eigenaren goed bewaakt wordt. Mensen kunnen hier letterlijk ont-prikkelen en ontspannen.

Wat veel mensen niet weten is dat alle ruimtes van HOF20 nogal vrij flexibel te huur zijn.


Elke van deze 5 kamers heeft iets unieks

Even de kamers voorstellen (klik op link voor foto’s per kamer)

De stijlvolle maar vooral ruime Opkamer is vooral geschikt voor uitgebreide gesprekken. Deze kamer wordt dan ook graag door psychologen en coaches met hun klanten gereserveerd.

De Kleine Zolder oogt door de schuine muren en de balken gewoon enorm knus. Veelal genieten hier mensen een shiatsu behandeling of massage.


De Tuinkamer op het zuiden gelegen is altijd licht door de hoge ramen met uitzicht en toegang naar de groene en fleurige binnentuin van HOF20. Hier vinden vooral diverse bijeenkomsten of workshop plaats. Denk aan culturele activiteiten zoals schilder-sessies, body-mind thema’s of lezingen.

Hoog in de zolder boven de daken van Haarlem adem je lucht en ruimte in de Grote Zolder . De ruimte met hoge plafond, een prachtige balkenconstructie en een warme kurkvloer is volop ingericht voor meditatieve activiteiten en voor kleinschalige yoga-groepen.

Eigenlijk had beter het Souterrain de naam ‘tuinkamer” of “groene kamer” moeten krijgen. Door de grote ramen kijk je namelijk rechtstreeks op het groen van HOF20’s binnentuin. Alsof je midden in het groen zit. Doordat de kamer halverwege onder de aarde laat het je lekker zakken en tot rust komen. Op de een of ander manier heerst hier een een sfeer van ‘aarden’. De ruimte wordt dan ook echt voor alles es nog iets ingezet. In de zomermanden blijft het souterrain aangenaam koel en in de wintermaanden is het een lekker knus warm holletje.

Interesse in een keertje onze ruimtes te huren?

Gewoon mailen info@hof20.nl of bellen en we kijken naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.
Alle tarieven en informatie incl. foto’s en plattengrond vindt je op onze website “ruimte te huur in HOF20”