Trainingen in HOF20

Vergroten van je vitaliteit, meer balans aanbrengen in je leven, meer energie voelen en beter om kunnen gaan met stress kan je leren in een van de trainingen  die wij op doorlopende basis aanbieden in ons centrum in Haarlem. Deze trainingen staan open voor iedereen en kunnen zowel in groepsverband als individueel gevolgd worden. Daarnaast bieden wij deze trainingen, eventueel in combinatie, op maat en in company aan voor organisaties.

Stress-Curve Mindfulness

Mindfulnesstraining, 8 weekse training om beter te leren omgaan met stress en bewuster in het leven staan. Doorlopend aanbod s’avonds en overdag. Ook individueel op maat traject mogelijk! Er starten regelmatig nieuwe trainingen. Wil je meer weten over mindfulness lees hier meer…

Click her for English spoken Mindfulness trainings.

146 Yoga

Een wekelijkse Yogales of workshop  geeft je de ruimte om je even terug te trekken van je dagelijkse stress en dingen die ‘moeten’. Op de donderdagavond is er wekelijkse les.   Iedere maand worden er ook workshops en dagen aangeboden waarbij je diep in je stilte en ontspanning kan komen.

familieopstelling 2_400px Systemisch werken

Systemisch werken; workshops en opstellingenavonden waarin je op beeldende en intuïtieve wijze ingewikkelde vragen met betrekking tot werk/relaties/belangrijke keuzes in je leven kan onderzoeken. Individueel kan in de coaching ook systemisch worden gewerkt, bv met behulp van tafelopstellingen. Lees hier meer erover hoe het werkt.

P1150592 Shiatsu & Do In

Regelmatig bieden wij de 5 weekse introductiecursus shiatsu aan. In deze cursus leer je op een moeiteloze wijze zelf shiatsu te geven aan vrienden, partner of kinderen. Daarnaast bieden wij wekelijkse Do  In lessen. Hier verdiep je je kennis van shiatsustrekkingen en leer je om zelf je energie te laten stromen. Individueel worden ook shiatsubehandelingen, eventueel gecombineerd met coaching, gegeven. Neem contact op met Jaap Storteboom voor meer informatie.

Naast deze trainingen bieden wij in samenwerking met andere trainers een scala aan workshops en lezingen rond diverse thema’s die gerelateerd zijn aan onze kerndoelstelingen. Kijk voor het actuele aanbod op onze homepagina.