Aanbod

Coaching, aandacht

 

 

Ben jij een manager, professional, zzp’er?

Vergroten van je vitaliteit, meer balans aanbrengen in je leven, meer energie voelen en beter om kunnen gaan met stress kan je leren in een van de trainingen en/of individuele begeleidingstrajecten die wij op doorlopende basis aanbieden in ons centrum in Haarlem.

Lees hieronder verder over trainingen en begeleidingstrajecten.

Neem contact met ons op  voor een gratis adviesgesprek waarin we je, aan hand van je concrete vraag en situatie, kunnen helpen bij het bepalen wat op dit moment voor jou de beste keuze is.

Aanbod Mindfulness

-Mindfulnesstraining, 8 weekse training om beter te leren omgaan met stress, doorlopend aanbod s’avonds en overdag. Ook individueel op maat traject mogelijk! Start nieuwe trainingen: zie agenda.  Je kan je hiervoor aanmelden via info@hof20.nl.

Aanbod Mindfulness in-company

Ook bieden wij incompany mindfulnesstrainingen aan. Mindfulness is een belangrijk instrument voor streshantering en effectiviteitsverbetering binnen organisaties.
Lees hier wat Peter Terium, topman van RWE in NRC zegt over ‘mindfulness zien als sport’ .

Aanbod Yoga

Een wekelijkse yogales geeft je de ruimte om je even terug te trekken van je dagelijkse stress en dingen die ‘moeten’.  Tevens worden er maandelijks workshops aangeboden, waarbij je diep in je stilte en ontspanning kan komen, zodat jij kan voelen wat er werkelijk belangrijk voor jou is.

Aanbod Systemisch werken

Systemisch werken; workshops waarin je op beeldende en intuïtieve wijze ingewikkelde vragen met betrekking tot werk/relaties/belangrijke keuzes in je leven kan onderzoeken.

Aanbod Individuele begeleiding

-Individuele begeleiding bij vragen mbt werk, relaties en vitaliteit & gezondheid.

Shiatsu, lichaamsgerichte ontspannende behandeling die bijdraagt aan balans tussen lichaam, gevoel en denken. Behandelingen worden (deels) vergoed vanuit aanvullende ziektekostenverzekering.

-Co-meditatie, ook wel Dyad genoemd. Een gesprek waarbij je via het protocol van iRest alles verwelkomt wat er op dit moment is in jezelf.