Coaching, je volgende stap

Soms is je leven kabbelend, rustig en zichzelf herhalend, dan weer zit je in de turbulentie en kolkt het. Iedere werk-, en levensfase kent zijn eigen dynamiek en is waardevol. In elke periode kan je behoefte hebben aan overzicht, kalmte. Of wil je juist een beweging maken, sparren, uitgedaagd worden. Je wilt zicht krijgen op de eigen (on)mogelijkheden, behoeften en eventuele belemmeringen. Maar hoe goed ken je jouw potentieel en geef je hier ruimte aan? De uitdaging is om te kijken waar je kan ontwikkelen en niet van alleen te weten waar het vastloopt. Inzicht in beide perspectieven creëert een goede bodem voor ontwikkeling en het zetten andere stappen. kanten.

Vanuit bovenstaand perspectief begeleiden wij je bij jouw professioneel of persoonlijk ontwikkelingsproces. Coaching bij HOF20 betekent persoonlijk leiderschap leren vormgeven en regie nemen over de vragen waar je op dit moment mee bezig bent. Voorafgaand aan de coaching stem je het gewenste resultaat af met je coach. Wat de coaching je oplevert, hangt af van jouw vraag en wensen. Denk aan:  “help ik zit in een impasse en nu?” Of ” ik wil meer plezier en succes uit mijn werk halen” en ook “hoe geef ik richting aan mijn werk en persoonlijke ontwikkeling”. Of  “ik wil leren omgaan met stress en leren te ontspannen” En waar niet alles is te verklaren en/of op te lossen is reiken wij je tools aan om dit te erkennen en te leren accepteren.

Wie zijn deze coaches?

Jaap Storteboom; Alexandra Pils; Anja Kwaks en Diana Aben

Bel nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze coaches/trainers: 023 205 2061 of stuur een bericht aan info@hof20.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.