Karina de Jong

Verandercoach: lichaamsgericht coachen en trainen.

Mijn missie is om mensen te laten ervaren dat er meerdere manieren zijn om met een situatie om te gaan. Eerst kijken naar wat er gebeurt in de situatie en er dan mee gaan spelen, onderzoeken en uitproberen, wat is er meer mogelijk in deze situatie en wat doet het met een ieder. Ondervinden welke “nieuwe” reactie bij diegene past en die dan integreren in het dagelijks leven. Ik schrijf nieuwe tussen ” omdat ik ervan uitga dat alle manieren al in ons zitten, alleen verleren we ze gedurende ons leven om diverse redenen. Het hoofd kent of wil die nieuwe reacties niet en daarom is het lichaam voor mij daarbij heel belangrijk.

Van huis uit verpleegkundige en via jarenlang werken bij Randstad als intercedente uiteindelijk een eigen bedrijf gestart. Allereerst een administratief bedrijf, maar na allerlei opleidingen om mezelf te ontwikkelen (NLP practitioner en master; cursussen Transactionele Analyse en opstellingenwerk, Body and Mind Language Coach enTrainer, cursus Teamcoaching) kwam ik er in het laatste deel van mijn opleiding tot Body and Mind Language Coach/trainer pas achter dat ik het geweldig vind om met groepen te werken. De dynamiek, het leren van elkaar, het inspireren; het blijft me boeien. Daarnaast coach ik ook zeker 1-op-1, want daar kun je weer meer de diepte in gaan; heb je meer tijd voor iemand om een stuk goed uit te werken.

Wil je meer weten of heb je vragen over mijn manier van werken? Mail me dan op karina.de.jong@hof20.nl.